Over ons

VZW Parochiale werken

Op de terreinen de VZW Parochiale Werken H. Gerardus, voor het terras van Het Torenhof, worden ieder jaar petanque tornooien ingericht door de inrichters van “Het Kampioenschap Van Den Opstal”. Een lijst met namen van de leidinggevende organisatoren zal ieder jaar voor 1 mei bezorgd worden aan de VZW.

De inrichters en deelnemers staan zelf in voor de netheid van de terreinen, de tafels en de stoelen langs de terreinen.

De verzekering van de de VZW Parochiale Werken dekt enkel de burgerlijke aansprakelijkheid van de VZW. Die verzekering beperkt zich tot ongevallen die voortkomen uit eventuele gebreken aan de terreinen en hun omgeving, binnen de eigendommen van de VZW. 


De organisatie van verschillende activiteiten op de terreinen is in de handen van verschillende initiatiefnemers. Al deze activiteiten zijn activiteiten ‘onder vrienden’.

Een overzicht kan je vinden bij ‘activiteiten‘.

Door deelname verklaren de deelnemers zich akkoord met de reglementen. Zij kunnen ook op foto (voor deze website) vastgelegd worden tenzij zij dit anders aangeven (zie pagina GDPR).

Bestuur Petanque

Voor de zomercompetitie, de beker, het kermistoernooi en de winterpetanque (ten voordele van ‘Run & Ride for Mie’) is er een bestuur dat de praktische opvolging op zich neemt in overleg met de VZW Parochiale Werken. Op heden bestaat het bestuur uit Kaï Van Nieuwenhove, Eric De Wit, John Verhulst, Dirk De Kegel en Peter De Ridder.

Voor vragen en andere zaken kan u steeds contact opnemen met Kaï (0476 77 26 35), Eric, Peter, Dirk, Rita of John. Het algemeen maildres is petanque-opstal@hotmail.com.

Scroll naar boven