Finalerondes en frietjes!

1.     Over de finalerondes (vanaf 27 augustus):

De achtste finales (tussen de vijf eerste uit elke poule, aangevuld met de beste zesde) worden gespeeld in het weekend van 27 tot 29 augustus. De trekking van deze ronde zal gebeuren op zondag 22 augustus om 22u stipt. Matchen die dan nog bezig zijn zullen vijf minuten onderbroken worden. Op dat moment worden alle achtste finalisten in een pot gestoken en worden deze getrokken PER DATUM. We trekken 2 speelmomenten voor vrijdag (20u), drie voor zaterdag (17u + 2x 20u) en drie voor zondag (17u + 2x 20u).

Kapiteins kunnen in onderling overleg (lees: beide kapiteins moeten akkoord zijn) de datum wijzigen naar een ander speelmoment (steeds enkel te wijzigen naar vrijdag 20u, zaterdag 17u of 20u en zondag 17u of 20u). 

U hoeft niet perse naar deze trekking te komen! Wij bezorgen de getrokken momenten en ploegen binnen de 24u door aan de ploegkapitein!! (mail of sms)

De kwartfinales worden gespeeld op 3, 4 of 5 september. De trekking van deze ronde zal gebeuren op zondag 29 augustus na de laatste match. Ook dan worden ploegen en speelmomenten toegewezen. 1 match op vrijdag om 20u, 1 match op zaterdag om 20u en 2 matchen op zondag (17u en 20u). Ook deze trekking bezorgen wij binnen de 24u aan de betrokken kapiteins (mail of sms)

De halve finales worden gespeeld op vrijdag 10 september (20u) en zaterdag 11 september (20u). Trekking van deze ronde op zondag 5 september na de laatste match. 

De finale wordt gespeeld op zondag 12 september om 18u, meteen gevolgd door de overhandiging van de beker.

Voor de finale voorzien we terug een tribune voor een zittend publiek (als het weer het toelaat).

BELANGRIJK: Ploegen moeten tijdens de achtste finales, de kwart-, de halve en de finale aantreden met drie personen minimaal. Indien dit niet lukt gaat de volgende ploeg uit de vorige reeks/finaleronde in hun plaats door. Wanneer een ploeg niet minimaal met drie spelers kan aantreden dan moet de kapitein dit meteen (de maandag voorafgaand aan de te spelen match) laten weten aan het bestuur.

2.     Over de frietjes (12/9)

Voor, tijdens en na de finale (dus op zondag 12 september) voorzien we dit jaar frietjes (met curryworst en saté). Voor de deelnemende spelers van 2021 zit dit inbegrepen in het deelnamegeld.

De kapitein moet tegen ten laatste 6 september bevestigen of zijn ploeg komt en met hoeveel personen! GELIEVE ENKEL IN TE SCHRIJVEN WIE ECHT KOMT. Dit omdat anders teveel onnodig wordt voorzien. Dit is niet enkel financieel onwenselijk maar ook vooral niet milieubewust.

Elke ingeschreven speler krijgt bij de BBQ een consumptie aangeboden door Piet van Het Torenhof.
Inschrijven kan enkel via mail kvannieuwenhove20@gmail.com) of sms op 0476 77 26 35.

Mensen die graag ook een frietje komen eten (familie, supporters, vrienden, Opstalenarenn….) tijdens deze finale kunnen ook inschrijven, zij betalen 8 EUR.

Een dikke merci aan Traiteur April en aan het Torenhof!

Scroll naar boven